Texas Long Horn, Slussen

Plats: Texas Long Horn, St Paulsgatan.
Tid: December 2005.
Meny: Standard Texas Long Horn. Se tidigare besök.
Vi beställde: 1 lumberjack steak (400g), 1 beltbuster (300g), 2 cola.
Miljö: Den här Texas-restaurangen ligger alldeles vid Slussen på en tvärgatan till Götgatan. Om du kommer från Södermalmstorg viker du av till höger precis när det börjar bli uppförsbacke. Bredvid en liten närbutik ligger restaurangen. Utvändigt är det som ett vanligt bostadshus, men när man väl kliver in ser lokalen ut som en fjällstuga. Det är mycket trä och vildmarkskänsla. Väggarna ser ut som en timmerstuga och lokalen är riktigt liten och gemytlig.
Kommentar: Biff-bloggen gjorde sitt besök en kväll under en av mellandagarna. Lokalen var i det närmaste fullsatt och vi fick plats på hörnet av ett långbord. På samma sätt som vi nämnde i recensionen av Saddle and Sabre senast, så är inte heller det är ett ställe för dig som vill ha svängrum och utrymme för att demonstrera din privata aura. Här måste du tåla en armbåge eller att bordet skakar för att snubben längst borta brottas med sina revbensspjäll.
Matmässigt är det lustigt hur lika en maträtt kan vara. Det här är den fjärde Texas Long Horn-restaurangen vi besöker och allt är på pricken likadant som på de andra ställena. Maten är bra. Långt ifrån dålig, men absolut inte märkvärdig. Det enda som skiljer restaurangerna åt är inredning och sånt. Så du som är ute efter den perfekta Texas Long Horn-upplevelsen får helt enkelt rikta in dig på vilken känsla du är ute efter och välja lokal därefter.
Utförligare recension kommer.
Det bästa: Mysig fjällstuga. Känns lite friluftsdag och långfärdsskridskor. Fast i stället för korvgrillning blir det bautabiffar.
Det sämsta: Side ordersarna är i dyraste laget. 20-25 kr för lite sås och pynt är inte prisvärt, och det gör att det snabbt blir rätt dyrt om man väljer att köra hela paketet.

Biff-bloggen har testat 4 av 6 Texas Long Horn i Stockholm. Här är recensionerna från övriga ställen:
Texas Long Horn, Odenplan.
Texas Long Horn, Östermalm.
Texas Long Horn, Kungsholmen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback