Texas Long Horn, Odenplan

Plats: Texas Long Horn, Upplandsgatan, Odenplan.
Tid: November 2005.
Meny: Standard Texas Long Horn. Se tidigare besök. 
Vi beställde: 1 beltbuster (300g), 1 lumberjack (400g), 2 cola.
Miljö: Restaurangen ligger i ett vanligt kvarter inte långt från Odenplan, max 100 meter norrut från T-baneuppgången. Men de skyltar inte direkt med att de finns. Se till att du har exakt adress (Upplandsgatan 56).
Kommentar: Bara några dagar efter besöket på Tap House Grill var det dags för en ny biff. Den här gången på Texas Long Horn, Odenplan, som är den tredje restaurangen i Texaskedjan som Biff-bloggen besöker.
Bara en liten skylt på väggen talar om att vi har kommit rätt. På trottoaren kan man se spår av det som blir uteservering sommartid. Vi går in genom dörren och nerför en liten trappa. Inga svårigheter med att få bord.
Det är så gott som tomt i lokalen vid vårt besök. Ytterdörren går inte riktigt igen på grund av snön (OBS! det här gäller alltså bara vintertid) och det är dragigt och kallt i den lilla restaurangen. I och med den lilla trappan innanför dörren sitter man nedsänkt ungefär en halvmeter till en meter under marknivå. Vi sitter på träbänkar och stolar och det påminner lite om ett uppehållsrum i skolan minus tuggummi.
Om maten finns inte mycket att tillägga. Allt följer Texas Long Horn-konceptet. Sallad, dricka, relish, egen BBQ-sås, svart järntallrik med biff, pommes frites och majsbit, Cola i frostade stora glas. Möjligen att 300 gram är lite i överkant för mig. Men det är läckert att äta ordentligt. Allt smakar precis som på de tidigare Texas-besöken vilket är stabilt, bra, godkänt, helt ok, inget märkvärdigt men definitivt inte dåligt. Texas Long Horn börjar stå för någon sorts trygghet inom biffvärlden.
Det bästa: Att det finns en Texas Long Horn även i den här delen av stan. Var man än befinner sig i Stockholm verkar det finnas en Texas i närheten.
Det sämsta: Lite trist lokal. Den förmedlar inte direkt någon steakhouse-känsla. 

Biff-bloggen har tidigare testat Texas Long Horn, Östermalm, samt Texas Long Horn, Kungsholmen. Klicka på respektive länk för att läsa recensionerna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback