Texas Long Horn

Plats: Texas Long Horn, Kungsholmen (Fleminggatan)
Tid: Oktober 2004
Vi beställde: Entrecote ladies (200g), Beltbuster (300g), Cola.
Miljö: En liten lokal med vilda västern-känsla.
Väntetid: Lite.
Meny: Menyn är kanske inte den bredaste, men den är lite småkul med namn som beltbuster och big ass beroende på vilken biffstorlek man väljer. Priserna är ok - runt 1kr/gram på de minsta biffarna och ökar med 40 kronor /100g. Köttbitarna serveras på små järntallrikar. En näve pommes frites och en majsfjupp ingår. Sideorders kan man köpa till och listan håller bra kvalitet.
Kommentar: En kväll på Texas Long Horn är inte ett ekonomiskt klipp, men priserna skiljer sig inte från liknande restauranger. Är man ute efter en rejäl och bra köttbit bör man besöka Texas Long Horn-kedjan. Köttet känns som det är av bra kvalitet. Det är snygg grillat med BBQ-ränder och lite röksmak. Tillsammans med ställets egen BBQ-sås som ingår blir det en bra mix. Drickan serveras i stora iskalla glas så att frosten syns på utsidan. Men tyvärr smakar colan inte bra, den blir snabbt avslagen och är troligen en lågbudgetmodell från en slangautomat. En matkedja med så mycket amerikanska vibbar som Texas, borde kunna kosta på sig riktig Coca Cola i glasflaska.
Det bästa: Ett stabilt biff-ställe med bra kött och ett tydligt koncept.
Det sämsta: Upplägget med biff, pommes och en majsplopp är lite trist och i klenaste laget. Självfallet kan man beställa in side orders med sallad och olika såser, men då springer genast notan iväg.
Kändisfaktor: Låg.

Kommentarer
Postat av: Joakim

Själv var jag supernöjd 5 biffar av 5 möjliga ger jag.

Jag tog oxfilén, medium rare. Perfekt grillad och otroligt god. Sallad ingår med deras supergoda dressing. Sen har dom världens godaste öl på fat, Samuel adams!!!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback