Dollys Saloon - nära total perfektion

NoneBiff-bloggen har hyllat Dollys i två recensioner.
Konceptet, menyn och kvaliteten är utan tvekan en av Stockholms bästa.
Trots det lyckas restaurangen ändå förbättra sig.
Vid ett besök i slutet av augusti hade de ersatt Pepsi med Coca Cola på flaska.
I och med det bytet överensstämmer Dollys upplägg nästan till 100 procent med Biff-bloggens drömupplägg.
Dollys Saloon är, om det inte har framgått tidigare, en riktigt bra restaurang.

Kommentarer
Postat av: David

haha, fast vilka öl har dom? Bra drycker till biffar borde ni ta upp någon gång.För övrigt håller jag med om Dollys, mycket bra ställe och dessutom prisvärt.

2008-10-16 @ 17:49:00
Postat av: Biff-bloggen

Bra idé. Vad är din favorit?

Personligen tycker jag inte att öl passar till biff, men det där är ju rätt olika. En snäll Coca Cola på flaska som håller kolsyran (till skillnad från fejkcola) är min favorit. Rödvin känns lite kulturkrock. Biff är skogshuggare och vin är finsmakare. Men det kanske funkar.

Postat av: R

Jag tycker absolut öl passar till biff. På Dollys har de bland annat Samuel Adams på fat, och den går inte av för hackor. Biffstället Sable & Sabre vet jag också har Samuel Adams Winter Lager som är mycket god. Men helst av allt föredrar jag nog någon lättare öl, som inte är så smakrik, typ Corona, Sol...Ämnet är helt klart värt en diskussion!/ R

2008-10-27 @ 09:54:29
URL: http://biff.blogg.se/
Postat av: Kesey

Käkade ribs där igår, och det var verkligen ingen höjdare. Bra smak men torrt och segt. Chorizo-korven som serverades till var inte heller nåt vidare.

Min kompis åt en biff och den var dock helt ok.

Klart besviken, har ätit bättre ribs på många ställen i Sthlm. Får ta biffen nästa gång2008-12-06 @ 12:09:20
Postat av: CC

Dollys blodiga 500 g ribeye var en riktig besvikelse. Den var snarare kokt än grillad. (Eftersom jag är en tunnis gnäller jag här istället för direkt på restauragen.)

2008-12-12 @ 11:28:43
Postat av: Biff-bloggen

Klart att du ska gnälla här, CC. Trist att biffen inte höll måttet. Testa Mäster Anders eller Grill Ruby. Lite dyrare, men köttet har varit bra när vi varit där.

2008-12-15 @ 21:15:04
URL: http://biff.blogg.se/
Postat av: John

Var på Dollys igår. Jag åt en 200g "bull fighter" vilket är oxfilé med stekta paprika och lök. Var mycket nöjd med rätten. Beställde även in en chilimajonnäs som var det enda som var en liten besvikelse, likheten med rhode islanddressing var slående. Någon smak av chili var svår att finna.

Orkade även att pressa en efterrätt, chokladtårta eller något sånt, mycket god. Jag skulle gladeligen rekommendera Dollys Saloon till mina vänner och återkommer gärna. Jag vill även tacka biffbloggen för en bra blogg för alla oss köttälskare i stockholm.Mvh John

2009-01-29 @ 14:55:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback