Efterlysning - bästa brunchen

Var finns bästa brunchen? Vad ska den innehålla, vad får den kosta?
Kommentera eller mejla till
biffbloggen@gmail.com
Berätta alla detaljer.

En brunch tycker vi helst ska vara en buffé med bacon, ägg, korv, rostat bröd, kanske lite våfflor, pannkakor, chicken wings, ribs (annars tycker Richard att det är girlie). Som på Elverket, den är massiv. Biff-bloggen har hittills bojkottat ställen som kommer med en liten tallrik allad, några skinkskivor, lite kyckling, och ett glas juice.  
Prisnivån måste vara acceptabel. Börjar man betala uppåt 200 spänn måste det vara jäkligt bra. Grill på Drottninggatan till exempel verkar ha en rejäl brunch, men den är svindyr.

I en brunchguide som Aftonbladet körde i oktober 2006 med Carolina Gynning, satt hon på ett ställe och käkade bacon, grejer och scrambled eggs. Bredvid stod ett lass med pannkakor. Det stod inte var det var men miljön och stolarna i bakgrunden såg ut som om det kunde vara String på Söder.

Biff-bloggen är öppen. Shoot.

Kommentarer
Postat av: pp

string har inte scrambled eggs och sånt, men det har däremot mosebacke...deras jazzbrunch är mkt bra!

2007-05-24 @ 16:53:34
Postat av: Biff-bloggen

Coolt att du nämner just de två. Jag träffade min farbror häromdagen och han nämnde just Mosebacke och String. Mosebacke - för att de hade stor buffé till ett bra pris, och String för att det var ultrabilligt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback