Den oväntade biffen

Oväntat biff!
Ibland kan den oväntade biffen dyka upp.

Det var en av tankarna bakom den här bloggen - att vi har biff-ställen runt om i Stockholm som är specialiserade och ska vara bra på biff. Dit kan vi gå när vi vill vara säkra på att få bra biff. Sen så finns det ställen som överraskar. De är svårare att hitta, och därför finns Biff-Bloggen.

Ett sådant ställe är Sonjas Grek. En grekisk lunch- och middagsrestaurang med inslag av svensk husmanskost på Bondegatan i Stockholm. I tisdags serverade de Grillad Entrecote med skivad rödlök, och balsamicovinäger-sås till lunch.

Entrecoten var verkligen grillad, och var av mycket hög köttkvalitet.

Såsen var grym, jag älskar rödlök och vinäger till kött. Det passar så bra ihop.

Till detta serverades en god klyftpotatis, som brukar följa med många lunchrätter på Sonjas Grek.

Allt detta till det facila priset av 70 kronor.


70 kronor.


Vilken överraskning.


Därför finns Biff-Bloggen.


Kommentarer
Postat av: Helen

Åt dock lunch på Sonjas Grek för ca 2 veckor sedan, grillbiff. Även för det låga priset var den hemsk. Liten, trådig, torr - som om snabbtinad i micron. Även paret bordet bredvid lämnade kvar det mesta av köttet. Hade hellre ätit falukorv! Annars brukar dom vara OK, men ojämna.

2007-01-15 @ 09:24:37
Postat av: Biff-Bloggen

mm... denna vecka bjuds det på pepparbiff med vitlökssmör på fredag... vattnas redan i munnen... hoppas den inte är lika torr som din var... håller med om att de är ojämna... ibland hittar dom dock rätt tycker jag... vi får göra nån sorts biff-hälsning och stämma av :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback