Patricks Bar

Plats: Patricks Bar & Kök, Götgatan, Södermalm.
Tid: Juli 2005.
Meny: Bra meny med burgare, sandwich, pasta, fisk och olika kötträtter.
Vi beställde: Pasta med oxfilé och dijonsås (räknas ej in i Biff-bloggen), samt Grilltallrik (kvällens tips på menyn) + mellanöl.
Miljö: Patricks Bar ligger mitt på Götgatspuckeln. Håller väl samma klass som övriga småkrogar i trakten, Tiffanys, Fenix, Mest med flera. Vi fick ett fönsterbord en sen kväll. Det var varmt och fönstret vidöppet ut mot Götgatan lyfte känslan.
Kommentar: Beställ inte grilltallriken. Den är inte värd namnet. Att använda ordet grilltallrik är detsamma som att använda ordet BBQ. Det är ett löfte om mycket mat. Tyvärr har inte Patrick förstått det. Grilltallriken bestod av små köttbitar som lika gärna skulle kunna ha kommit från en wokrestaurang. Det måste vara det enda stället i norra Europa där man kan beställa en grilltallrik och inte bli mätt. Restaurangens läge indikerar snarare att det är alkohol man ska satsa på.
Det bästa: Pepparstek på oxfilé med cognac-pepparsås. Hör hur det låter. Det skulle vi ha beställt.
Det sämsta: Patricks bar & kök är mer bar än kök.
Kändisfaktor: Farmen-Özcan lär jobba här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback