Axela

Plats: Restaurang Axela, Götgatan 73.
Tid: Augusti 2005.
Meny: Klassisk meny med blandade förrätter, varmrätter och efterrätter. Plus i kanten för den särskilda Grillmenyn med olika kötträtter. Tack vare den kvalar Axela in på Biff-bloggen.
Vi beställde: Entrecote (2 side orders ingår) + Coca Cola.
Miljö: Mitt på Södermalm och Götgatan. Lätt att hitta. Restaurangen ligger precis i korsningen Götgatan/Katarina Bangata. En uppfräschad lokal, på en del ställen verkade det fortfarande vara lite byggarbetsplats när vi var där. Hög ljudnivå med ekande väggar. Det blir intressant att se slutresultatet.
Kommentar: Tittar man bara på grillmenyn kan Axela konkurrera med Texas Long Horn. Priserna är väldigt lika (kanske till och med något billigare på Axela) och det faktum att man i priset får välja två side orders i form av olika varianter på potatis, såser och sallader hos Axela gör dem till en utmanare. Köttet och saloon-vibbarna är fortfarande bättre på Texas Long Horn. Axela ger mer intrycket av att vara ett after work ställe med bar och lättare mat. Men Biff-bloggen var trots allt nöjd med besöket på Axela. De eventuella tveksamheter vi kände innan berodde nog mest på fördomar om hur stället varit tidigare samt att restaurangen inte var riktigt färdig vid vårt besök.
Klientel: Mer kostymer än cowboys.
Det bästa: Sortimentet av side orders och att två stycken ingår. Oväntat bra grillmeny.
Det sämsta: Bygget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback