Han åt 1 kilo biff

Biff-bloggen efterlyste för ett tag sedan (halvt på skämt, halvt på allvar) någon som beställt en Sitting Bull (1 kg biff) på Texas Long Horn.
Signaturen Tomas Danko har i veckan hört av sig bland artikelkommentarerna.
Läs hans berättelse här.

Biff-bloggen lyfter på hatten. Vi är djupt imponerade.

Kommentarer
Postat av: Henrik

Tja,

Jag var där igår och käkade en sitting bull efter jag läst lite här, kan intyga om att när man får in den blir man väldigt fundersam, typ "jag kommer aldrig orka den här". Vi var ute med företaget, så 495kr var inte så horribelt. Det var en mycket fin köttbit jag fick som, om man gillar mycket mat, starkt rekommenderas. Observera att jag år nachos och sallad till förätt och sedan chokladbrownie till efterätt så blev ganska mycket mat till slut, fast mådde som en gud efter så var värt det.

/Henrik

Postat av: Biff-bloggen

Helt otroligt. Jag tror på din taktik att variera bautabiffen med olika sorters mat, sallad, nachos tex, så att inte kroppen tröttnar på att bara äta kött. Samtidigt innebär det ju att man offrar plats i magen. Det verkar som du hittade den rätta balansen. Att avsluta med en brownie är aldrig fel.
Upplevde du några dagen-efter-effekter?

2007-12-01 @ 18:10:25
URL: http://biff.blogg.se
Postat av: Henrik

Nej inga dagen efter effekter, inte ens av de ölen jag drack efter, eftersom jag hade ätit så mycket mat så påverkade ölen inte mycket.

2007-12-07 @ 14:39:16
URL: http://www.itendrtbgs.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback