Grill Ruby - Grillat eller sågat?

Grill Ruby har länge varit Biff-bloggens favorit - i alla fall om vi tänker mer med magen än med plånboken. I vår recension HÄR hyllar vi mycket av kökets storhet, som bland annat varit att:

Personalen frågat i detalj hur vi velat ha köttet grillat.
Coca Cola i glasflaskor
Perfekt grillat kött
Toppklass på alla biff-tillbehör

Detta var sommaren 2005. Vi har inte besökt stället sedan dess, på grund av att plånboken varit oroväckande smal under perioden. Vi har ändå tänkt att stället haft en långsiktig klass och kvalitet som gör att det skulle vara lika bra om vi knallade in där idag.

Därför blev vi mycket förvånade och förbryllade när vi läste recensionen om stället i tidningen City.

Tyvärr finns inte artikeln online, men här är ett utdrag:
Grill Ruby i rejäl utförsbacke
Betyg: 2 av 5
"Krogen lever inte längre upp till sitt goda rykte eller mottot "det bästa av två världar". Grillkocken har svårt att få till köttet som vi vill ha det. Våra sirloinbiffar är hårt grillade utanpå och blodiga inuti oavsett hur vi beställt dem. Lammentrecoten (259 kr) dryper av fett, tillbehören känns oinspirerade och våra pommes frittes är inte varma. Bästa rätten är den rejäla cheeseburgaren. Med lite bättre bemötande från personalen hade betyget nått upp till en svag 3:a, mest för ställets sköna atmosfär. Vi konstaterar att det var mycket bättre förr."


Har världen blivit galen, eller Grill Ruby dåligt?

Svårigheten är nu... ska Biff-bloggen våga gå dit och testa om Citys recension stämmer... med risk för att bränna 400 kronor på en dålig biff? samtidigt är det svårt att avstå, om inte annat för att gå dit och ta en begravningsöl... en av stans bästa biff-hus kan ha gått ur tiden...

Trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: Johan

Klart ni ska dit, city kan man väl inte lita på ;)

2008-02-29 @ 17:57:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback