Fridays förenklar

Biff-bloggen tog en hamburgar-lunch på Fridays och upptäckte att kedjan ändrat och förtydligat sitt biff-erbjudande.

Eftersom det är en amerikansk kedja har de också ett klatschigt namn på det: "Steakhouse Selects"

Numera kan du som gäst välja mellan två köttsorter, New York Strip och Classic Ribeye. Står inget om hur stora dom är viktmässigt, men prismässigt ligger dom på 229 kronor.

Därefter väljer du bland följande såser och potatisar.

"Såser": Wild mushroom butter, Cajun cream sauce, Sun dried tomato pesto, Jack Daniel´s Glaze.
"Potatis": Broccoli with garlic butter, Grilled New Orleans corn cobb, Grean beans with oven roasted tomatoes, Cheddar cheese mashed potatoes, French fries

Det här är bättre än tidigare då man blev pådyvlad cheddarpotatismos om man exempelvis ville ha en biff hos Fridays. Med den nya valfriheten liknar deras upplägg numera stekhus som exempelvis Texas Longhorn och Houston Steakhouse, vilket är bra.

Kan också slå ett jätteslag för Jack Daniels Glazen om ni inte provat den. Brukar alltid beställa den som side-order till alla rätter jag beställer på stället. Finns otaliga sidor på nätet med människor som hyllar den.

Första gången jag provade den trodde jag den skulle vara ett krystat resultat av ett marknadsföringssamarbete: Jack Daniels sponsrar Fridays, alltså måste vi hitta på en krystad rätt med whiskey. Men icke, resultatet är lysande, Jack Daniels Glaze regerar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback