Hört på stan - Jensens trestegsraket

Enligt avslöjande uppgifter till Biff-bloggen använder Jensens Böfhus en trevånings-stekugn.

På Jensens kan du bara beställa köttet rare, medium eller well-done.

Inte medium-rare.

Anledningen har varit ett mysterium fram tills nu.

Enligt uppgifter till Biff-bloggen har Jensens en ugn i flera etage som grillar köttet.

Ugnen har tre spår med olika hastigheter. Ska du ha köttet well-done åker det in på bandet på en våning. Ska du ha det medium är det en annan våning.


Jag antar att det är ungefär samma grillar som Burger King har för sina burgare.


Därför kan du bara få köttet rare, medium eller well-done. 

Det betyder att det inte är några handgrillande kockar på Jensens som sätter ner kniven och kollar om köttet är klart.

Det behöver inte vara negativt. Men det är synd att det begränsar hur du kan få ditt kött. Och det får en att fundera på om det finns fler hemligheter på Jensens...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback