Jensens Böfhus

Plats: Jensens Böfhus, Vasagatan.
Tid: Mars 2005.
Vi beställde: Jensens vitlöksbiff, Pepsi.
Miljö: En ombyggd gammal sunkrestaurang som numera är rätt trevlig. Den liger tyvärr i ett av Stockholms ruggigaste kvarter.
Meny: Bra. Jensens tar det här med biffar på allvar. Bra urval och bra tillbehör. Stabila förrätter och maffiga desserter. Jensens satsar på barnen också och ger intryck av att vara en familjerestaurang. Det tycker en del är bra. De som inte gillar barn tycker det är sämre.
Väntetid: Både ja och nej. Vi blev lovade att vänta i 15-20 minuter innan vi kunde få ett bord. Det tog tre minuter. Det blev fel åt rätt håll.
Kommentar: Biff-bloggen hade bara hört folk snacka skit om Jensens innan besöket. Vi tyckte att det var en bra restaurang - om man är sugen på en biff. Köttet var ok, såsen räckte hela vägen och det serverades potatis och grönsaker till. En sak som slog oss var att varje moment verkade ha en egen servitris. Först kom en ur personalen och tog beställningen. Sen kom en annan med dricka, en tredje med maten, en fjärde eller femte med notan osv. 
Det bästa: Bra pris, bra size på biffarna.
Det sämsta: Det var svårt att hålla reda på servitriserna eftersom alla hade samma fula blommiga väst. Ebba von Sydow, om du läser det här får du gärna höra av dig eller kommentera hur du tror att Jensen-koncernen resonerat när de valt uniform.
Kändisfaktor: Vi såg Robinson-Zubeyde och Baren-Meral på Casino Cosmopol efter maten.
Bonusdetalj: Att servitris nummer fyra eller fem eller vem det var, ritade en glad gubbe, skrev tack, ha en trevlig kväll, Johanna eller Sofia eller Linda, på notan. Man blev nästan kär.

Kommentarer
Postat av: happy

Quote
"En sak som slog oss var att varje moment verkade ha en egen servitris. Först kom en ur personalen och tog beställningen. Sen kom en annan med dricka, en tredje med maten, en fjärde eller femte med notan osv. "

Så är det iaf inte, utan varje servitris/ör har hand om sina bord, men man hjälper varandra, så vill du veta säkert vem din är, antagligen den första som tar er beställning.. annars fråga:)
Och ja, västarna är fula

2007-11-10 @ 12:50:26
Postat av: Anonym

västen är konstruerad av vd:ns mamma/Jensen Crew

2007-12-07 @ 01:26:15
Postat av: jensens elit

tror du att du skulle hålla reda på servitriserna om dom hade svarta tröjjor/gula/rosa/vita.. nej du har väl fel på ögonen, sen har dom faktiskt namnskylt, sen undrar jag en sak,
om den servitrisen kanske inte hinner med på sin station (vasagatan har ca 1000 gäster per dag) och då kanske han/hon behöver hjälp.. sitter du hellre då kanske o får vänta tills just DIN servitris har gått ut med dricka till de andra borden gett ut notan,tagit betalt av ett annat bord,nån ungjävel som springer runt benen som denne nästan snubblar på för

2008-02-03 @ 15:15:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback