Biff-blogge promenerade förbi ett nytt bif...

mms_img72838 (MMS)

Biff-bloggen promenerade förbi ett nytt biff-ställe i helgen. De heter Buffalo Grill och ligger på Mälartorget brevid Trattoria Romana i gamla stan i Stockholm. Tyvärr verkar de inte ha någon hemsida ännu. Biff-bloggen gled in och beställde varsin hamburgare från menyn. Fanns 3 olika att välja mellan. Generösa portioner om än lite snålt med bara 2 klyftpotatisar till burgaren. De var dock stora. Andra gäster beställde revbensspjäll och fick in dom på en stor planka. Såg schysst ut. De hade en standard steakhouse biff erbjudande med olika storlekar sorter och tillbehör. Återkommer med rapport om biffen


Kommentarer
Postat av: Damon

Skönt att biff-bloggen är back in biz!

2010-10-20 @ 13:32:27
Postat av: Biff-bloggen

Åh man tackar. Ser fram emot att höra mer från dig me

2010-10-21 @ 13:24:26
Postat av: Jennie

Hemsidan hittar ni här

http://www.trattoriaromana.se/cafe.html

Den kommer förmodligen att ändras lite inom snar framtid då de nyligen har öppnat restaurangen.

2010-10-29 @ 01:55:57
Postat av: Biffälskaren

Ska hålla utkik på din biffblogg. Jag har sökt efter en möjlighet att skriva en matrecension för den här restaurangen, men inte hittat något passande forum.Var och besökte Buffalo Grill för några dagar sedan - stället borde egentligen heta bluffa-lo-grill. Sämre restaurangupplevelse får man leta efter.Snäll servitör, men fullständigt oproffsig - lät konsekvent dörren stå öppen så att det drog kallt i matrummet, vi gäster fick gå och stänga den - när hon var ute i köket. 80 kronor.Förrätt - ljummen soppa med 100% konservsmak - till det något slags bröd/kex som bara smakade kvalmigt och fett.Varmrätt - felstekt entrecote, opolerat kött, senigt och broskigt, serverat på ljumma tallrikar, sås av snabbköpskvalitet och klyftpotatis som snarare borde kallas för klyvd potatis. En friterad potatis delad i två delar. 260 kronor.Direkt dålig mat. Du gör bäst i att undvika det här stället.

2010-10-31 @ 23:42:12
Postat av: Biff-bloggen

Härligt, Biffälskaren. Tack för recension.

2010-11-19 @ 17:21:55
URL: http://biff.blogg.se/
Postat av: Pia

Synd att du upplevde ditt besök på det viset.

Jag har varit där och ätit en helt underbar middag med vänner.

Servicen var helt otrolig och maten var toppen.

Biffen ska vara med hela fettkappan kvar, det gör biffen saftigare.En fråga? talade du om att du inte var nöjd med maten? då hade servitrisen kunnat rätta till det på en gång. Jag kommer gå dit igen.

2010-12-03 @ 12:19:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback