Houston Steakhouse

Plats: Houston Steakhouse, Odengatan.
Tid: Juli 2006.
Meny: Se vårt tidigare besök på Houston Steakhouse (maj 2006).
Miljö: Vi satsade på uteserveringen. Vi fick ett bord på gatan runt hörnet eftersom det var fullt på den trendiga delen ut mot Odengatan. 
Vi beställde: Entrecote ribeye (200g), Sirloin (400g), cola, isvatten.
Kommentar: Vi var egentligen på väg för att testa Peppar, och när det inte höll visste vi inte riktigt vart vi skulle ta vägen. Men sist vi var ute och käkade biff var vi på Houston Steakhouse och det ligger inte långt därifrån. Houston Steakhouse blev i och med detta det första ställe vi testat två gånger. Skillnaden den här gången var att vi testade att sitta utomhus. Som tur var kunde vi bre ut oss på platserna bredvid, annars tror jag inte att bordsytan hade räckt till. Dessutom lutade det och var allmänt vickigt vilket man får vara vaken på när man ska skära köttet.
Vi valde nästan exakt samma saker som vid förra besöket och det finns egentligen inget nytt att tillägga. Den här gången fick vi däremot vänta ordentligt länge på maten. Vi hann käka upp alla chips och dippen. Kanske att vi blev bortglömda där vi satt runt hörnet. Det verkade vara lite mer en drinkdel. Men maten var bra och plus igen för att två side orders ingår. Vi blev nöjda även den här gången.
Det bästa: En ordentlig måltid. Och den lilla startern som stället bjuder på är kanon.
Det sämsta: Det blev lite för kallt utomhus mot slutet (inte Houston Steakhouses fel).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback