Den hemliga Jensens-manualen

Det finns jobb man aldrig tänkt på att de finns.
Ett sånt är Biff-boss. 
Jensens Böfhus använder sig av en sån - ett slags
kött-supervisor som ska hålla koll på biffar och grejer. 
Biff-bloggen fastnade direkt för boss-momentet: "arrangera maten på tallriken utifrån manualen".
Den manualen skulle vara kul att se.
* Lägg haricots vertsen i kors, max 40 graders vinkel.
* Tänk på att favoritsåsen alltid ska stå till höger.
* Släpp biffen från 25 cm höjd. Studsar den är den inte klar.
Alla tidigare Jensensanställda som har en kopia av manualen eller vill berätta vad som står i den är varmt välkomna att kontakta Biff-bloggen.
Självklart får du vara anonym.

Kommentarer
Postat av: Jensens elite

Haha, väldigt underhållande. Måste dock påpeka att detta inte stämmer helt överens med sanningen. En s.k. "Biff-Boss" är själva "kocken" inom Jensens-koncernen. Som ni kanske lagt märke till så har alla titlar andra namn, t.ex. Hovmästare = "Chefsvärd/inna", Servitris/Servitör = "Värd/inna" osv.

Angående maualen så var det nästan mitt i prick, men bara nästan ;-)

Kul inlägg!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback