Stockholms bästa servitör

Förra veckan var Biff-bloggen på Jimmys på Söder. Vi käkade ribs och hamburgare. Det blir ingen officiell recension från besöket eftersom vi inte käkade någon biff.
Vi hade turen att kanske få Stockholms bästa servitör. Förutom att han var supertrevlig så var han var hela tiden med i matchen på ett proffsigt sätt. Han tittade till sina bord utan att avbryta eller vara påträngande, och hans timing och frågor var klockrena. Vi tappade till exempel en gaffel i golvet och då var han där på två sekunder och frågade om vi behövde en ny.
Det är svårt att sätta ord på det, men på något magiskt sätt lyckades han förmedla känslan av att han fanns där hela tiden och att vi ska köra vårt eget race tills det blir uppförsbacke och då kommer han och puttar på.
Även om han körde med modellen "det är bara att vinka om ni behöver något" så räckte det. Han såg direkt när man vinkade. Ingen behövde sitta med armen och vifta och stöna som en skolelev som vet svaret på alla frågor men som inte får ordet av läraren.

Maten då? Ja, ribsen var inte lika bra som de vi åt på Fridays senast. Burgaren var ok, smakade grillat på samma sätt som på Burger king. Svårt att veta om det är en komplimang eller en förolämpning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback