Harry B. James

Plats: Harry B. James, City.
Tid: 2002, 2004, 2005, 2006
Vi beställde bland annat: The big starter combo och The BBQ Combo Plate (For big eaters only), Mexican Burger + cola. 
Miljö: Ett tåg som tuffar runt i taket. Lite diverse sportprylar och öl-skyltar på väggarna. Solida träbord och stolar. Soffarrangemang ala amerikansk diner.
Meny: Amerikansk, Tex-Mex
Väntetid: Nix, brukar oftast bara vara att slå sig ner. Lite strulig rutin för lunch- du tar sallad först, sen beställer du lunch, vilket är störande eftersom vi föredrar att lunchen tillagas medans vi plockar sallad (bra salladsbuffe under lunchserveringen).
Kommentar: Biff-bloggen tog vid ett av besöken The Big starter combo som huvudrätt. Att frossa i diverse förrätter som quesadillas, poppers och vitlöksbröd lät som en lockande tanke en bakfull söndag förra året. Och det var faktiskt schysst också, även om en person inte blir proppmätt på denna tallrik som kostar 127 kronor. Lökringar och poppers var också lite mjuka stundtals, men de gick ändå mycket bra att äta utan den fulla krispigheten. Nu över till flaggskeppet, det som tar Harry B. James från en vanlig sunk-plankstekskrog med sportpubsinredning till ett erkänt mat-hak - The BBQ Combo Plate. Tallriken, som serveras för 189 kronor, innehåller  revbenspjäll med BBQ-sås, sotad biff, lökringar, kycklingvingar, poppers, grillad majskolv, cole slaw och Pommes frites. Vi lovar att du blir mätt. Vilken festmåltid. Till detta får du en bytta med BBQ-sås. Majskolven står för det gröna, det nyttiga på tallriken. Resten är hardcore, amerikanskt, diesel och olja.
Det bästa: The BBQ Combo Plate
Det sämsta: Ibland saggar serveringen lite, de är lite i koma. Vi har dock överseende med det, eftersom de oftast är hyfsat trevliga. Sen så borde de göra om lunchserveringsrutinerna, så att gästen kan beställa innan denne dyker in i salladsbaren. Sen så skulle de kanske kunna släppa in lite mer ljus i stället, men det handlar mer om detaljer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback